返回列表 发帖
呀,看了看了,很好~~~坚持坚持,以后会天天来看的~~~
身若浮云心若风

此贴堪称经典,不过我不知道什么歌曲适合这里

穷人的经历,无尽的财富........

[mp3]http://kingstar3w.googlepages.com/1.wma[/mp3]

回复 1# 的帖子

晕,我前天下的就是这首歌~~~
身若浮云心若风

专给你的呀
弓鞋绣菊朝朝踏露蕊未开

圆扇画梅日日摇风花不落

原帖由 xmxiaolu 于 2007-11-13 18:13 发表 http://bbs.ioage.com/cn/images/common/back.gif
专给你的呀

呃,那首歌就免了哈,歌词挺~~~
我今天早上听到一首歌,让泪化作相思雨,旋律很熟悉的说,当时就把我给唱醒了。不弄几个链接了,麻烦,直接听好了:
身若浮云心若风

南文合斗唱的吧,今天的帖子也是他唱的,可惜没有了再传·[mp3]http://bbs.tv.edu.cn/UploadFile/2007-5/200752915413081722.mp3[/mp3]

xl昨天没更新~~~
身若浮云心若风

许久没有更新了呀,呵呵,响应一下,发一首后厕所男孩的一首歌曲:never gone
[mp3]http://www.lxez.com.cn/up/gyds/200662832164329.wma[/mp3]

brian - the things we did the things we said
keep coming back to me and make me smile again
you showed me how to face the truth
everything thats good in me i owe it to you..

howie - though the distance thats between us now may seem to be too far
it will never seperate us deep inside i know you are..

(chours)never gone never far (nick -)in my heart is where you are.
always close everyday (nick -)ever step along the way
even if we never got to say goodbye
i know you will be forever in my life "never gone"..

brian - i walk along these empty streets
there is not a second your not here with me
the love you gave the praise you showed
you'll always give me strength and be my scrawling stone

nick - somehow you found a way to see the best i have in me
as far as time goes on i swear to you that you will be..

(chours)never gone never far (alex -)in my heart is where you are.
always close everyday (alex -)every step along the way
even if we never got to say goodbye
i know that you will forever (alex -)be in my life

brian - never gone come find me..there is one thing i believe..i believe
alex - i will see you somewhere down the road again

(chours+alex)never gone never far in my heart is where you are.
always close everyday every step along the way
i know that you will forever be in my life

brian - never gone never far in my heart is where you are..

[mp3]http://music.pxzc.com/files/孟庭苇-白纱窗的女孩.mp3[/mp3]

白纱窗的女孩
歌手:孟庭苇 专辑:纯真年代

钟声响了
我依然凝望着那白纱窗
回想着脑海里思念的音响
浮云多多但都不属于你和我
深深的情感徒留在我心中荡漾
女孩啊女孩
为什么对你那样的依恋
女孩啊女孩
我多么盼望能再见到你
一抹的夕阳遮掩了我心中的回忆
黄昏的夜晚又带来日夜的幻想
那是一种情感
那是一份忧郁
我永远难忘记陌生迷惘的情景
钟声响了
我依然凝望着那白纱窗
回想着脑海里思念的音响
浮云多多但都不属于你和我女孩啊女孩
为什么对你那样的依恋
女孩啊女孩
我多么盼望能再见到你
一抹的夕阳遮掩了我心中的回忆
黄昏的夜晚又带来日夜的幻想
那是一种情感
那是一份忧郁
我永远难忘记陌生迷惘的情景
钟声响了
我依然凝望着那白纱窗
回想着脑海里思念的音响
浮云多多但都不属于你和我
深深的情感徒留在我心中荡漾

刘若英_______<后来>

后来我总算学会了如何去爱
可惜你早已远去消失在人海
后来终于于在眼泪中明白
有些人一旦错过就不再

桅子花白花瓣落在我蓝色百褶裙上
「爱你」你轻声说
我低下头闻见一阵芬芳
那个永恒的夜晚十七岁仲夏你吻我的那个夜晚
让我往后的时光每当有感叹
总想起当天的星光

那时候的爱情为什么就能那样简单
而又是为什么人年少时
一定要让深爱的人受伤
在这相似的深夜里你是否一样也在静静追悔感伤
如果当时我们能不那么倔强
现在也不那么遗憾

你都如何回忆我带着笑或是很沉默
这些年来有没有人能让你不寂寞

永远不会再重来
有一个男孩爱着那个女孩

ps:我也来帖一首...

anywhere anytime anyone anything just you

歌手:张真 专辑:失恋十四行  
歌词:不让岁月倦了等待的心
我的世界随你到天涯遥远
窗前灯火此刻悄悄熄灭
我心轻轻擦亮你如水的容颜
你的笑容仍甜美一如当年
你的消息是我珍藏的依恋
不管繁华成落叶暂时没荒野
承诺永远不如记得每个今天
你我相隔遥远,人世偷偷改变
历尽万水千山,是否心意相连
不求生生世世,不想朝朝暮暮
但愿平平淡淡携手同游人间
music.....
你的笑容仍甜美一如当年
你的消息是我珍藏的依恋
不管繁华成落叶暂时没荒野
承诺永远不如记得每个今天
你我相隔遥远,人世偷偷改变
历尽万水千山,是否心意相连
不求生生世世,不想朝朝暮暮
但愿平平淡淡携手同游人间
谁说两地缱绻最是扰人心田
谁说人海沉浮难有恒久情缘
不管分分合合,也许聚聚散散
只求平平安安携手同游人间...

小兔兔签名世界之窗T恤火暴热卖中!